Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dominiek Savio op de Experience Room

Wat is de Experience Room

Opdat particulieren ook kennis zouden kunnen maken met de nieuwste zorgoplossingen, organiseert EACD voor het eerst een Experience Room, een belevingsbeurs die gratis toegankelijk is voor iedereen. De beurs gaat door op 31 mei 2024 in het BMCC-gebouw, Brugge.

Vijf Vlaamse organisaties slaan de handen in elkaar: Dominiek Savio, Heder, Ten Dries, Sint-Lodewijk en Sint-Gerardus.  We stellen samen onze werking voor aan de hand van vijf thema’s, elk voorgesteld op één beursstand.

Sport en vrije tijd

De beursstand van Dominiek Savio

De stand van Dominiek Savio laat de bezoeker kennismaken met hulpmiddelen en technologische innovaties op het vlak van sport, vrije tijd en beleving ... Als MFC’s zetten we in op aangepaste gaming, besturing en vrije tijdsspelen. Gamification (het toevoegen van spelelementen) is hierbij een belangrijke motivator voor sport, vrije tijd én voor therapie.

Op onze beurstand in de Experience Room kan je aan de hand van een QR-code volgende filmpjes rond sport en vrije tijd bekijken:

Bekijk hier de filmpjes

GIDOS

G-Sportclub in Gits, verbonden aan Dominiek Savio. Jeugdsport, dans, voetbal, H-hockey, Powerchair hockey, tafeltennis en boccia.

BOAS

Groep van 7 clubs in Vlaanderen en Brussel die G-zwemmen aanbieden.

Sneeuwklassen Dominiek Savio

De laatstejaars van Basisonderwijs Dominiek Savio trokken naar de sneeuw! Zit of staski ... iedereen had plezier.

Secundair Onderwijs Dominiek Savio

Op 25 april 2024 stond de sportdag in het teken van de Olympische Spelen. De school deed mee aan VIP2024 en mocht zelfs de finale spelen!

Trail run Dominiek Savio

Jaarlijkse Run op het groene domein van Dominiek Savio. Mensen wandelen, lopen of rollen de verschillende afstanden. Individueel of in team.

Start 2 Move

Een evenement van 4 studenten Sport en Bewegen aan de Howest hogeschool te Brugge.

Hoe kunnen we jou helpen?

Heb je vragen? Stel ze gerust.
Of kom eens voor een kennismaking!