Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Onze wensen voor de toekomst!

Dominiek Savio graaft tijdscapsule in. Pas in 2058 mag deze opnieuw open!

Elk jaar vieren we bij Dominiek Savio een feest op of rond 6 mei ter ere van onze patroonheilige. Tijdens dit feest staat altijd een speciaal thema centraal. Dit jaar draaide alles om 'het verleden, het heden en de toekomst'.

We hebben aan alle medewerkers gevraagd welke boodschap zij zouden willen doorgeven aan de mensen die in 2058 op ons domein zullen komen wonen, werken en verblijven. In dat jaar bestaan we namelijk 100 jaar.

Deze boodschappen zijn verzameld in een tijdcapsule, die op 7 mei 2024 veilig begraven werden op het domein. 

De kinderen maakten tekeningen. Ze verzonnen ook een liedje op de tonen van 'Europapa' over hun nieuwe school. Klik hier om 'Welkom in De Tandem' te beluisteren. De jongeren zorgden voor een modern kunstwerk van Dominiek Savio en een rap-lied. Zelfs onze volwassenen hebben hun bijdrage geleverd. Klik hier om hun tekst te lezen.

Sssht! Niet verklappen, want het is eigenlijk nog een geheim voor de mensen in 2058!

 

Foto gemaakt tijdens de geslaagde startviering. Op de achtergrond: een moderne Dominiek Savio, gemaakt door het Secundair. Foto gemaakt tijdens de geslaagde startviering. Op de achtergrond: een moderne Dominiek Savio, gemaakt door het Secundair.