Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Cliënten maken potjes voor Roeselaarse keukenbouwer

Bij Arrèli Keukens & Interieur uit Roeselare staat ambacht centraal. Zij zochten naar een uniek, handgemaakt geschenk om hun klanten te verwennen en besloten samen te werken met het kleiatelier van Dominiek Savio. 

Kleiatelier Dominiek Savio
Kleiatelier Dominiek Savio

Wie tijdens het opendeurweekend een bezoek brengt aan de Roeselaarse keukenbouwer Arrèli Keukens & Interieur krijgt een uniek geschenk. Het bedrijf ging in zee met ons kleiatelier. De cliënten maakten honderd handige potjes uit klei. Elk stuk werd met de grootste zorg vervaardigd.

Een bijzondere samenwerking

“In het DNA van het bedrijf staat het ambacht centraal. Tijdens onze opendeurdagen op 20 en 21 april willen we onze klanten een ambachtelijk cadeau geven. De ruwe en robuuste potten om lepels in te zetten of om te gebruiken als kruidenpotje weerspiegelen alles waar we voor staan. We zijn dan ook blij en vereerd met deze samenwerking met de mensen van Dominiek Savio.” (Krissy, woordvoerder Arrèli)

“Onze cliënten vervaardigden met veel toewijding deze potten. Het geeft hen een kans om hun vaardigheden en talenten te tonen. De makers stralen van trots, wetende dat hun potten de keukens van Arrèli zullen sieren.” (Inge, atelierbegeleider Dominiek Savio)

“Ik vond het een leuke opdracht en vertel erover tegen mijn vrienden en familie.” (Ingrid, cliënt bij Dominiek Savio)